Vinn 100 freespins varje dag hos PAF

Vädret kanske inte riktigt har varit på Sveriges sida än så länge i år men det stoppar inte dig från att lyckas gissa hur varmt eller kallt det kommer att vara i andra delar av världen. PAF kör just nu en kampanj där du ska gissa medeltemperatur och har chansen att vinna 100 freespins varje dag.

Tävlingen

Varje dag fram till och med söndagen den 26:e juli så kommer PAF att välja en specifik stad där du ska gissa vad medeltemperaturen för dagen kommer att landa på. De 100 bästa gissningarna som har gjorts kommer att bli belönade med 100 freespins på dagens utvalda spelautomat. Utöver att gissa så kommer du även att behöva spela för minst €5 på denna automat samma dag som du gjrode din gissning för att kunna vinna dina freespins. De som är med och antar utmaningen kommer även att få en lott till dragningen om € 1000 den 27:e juli.

  • Gör din gissning på medeltemperatur
  • Spela för €5 på dagens spelautomat
  • Vinn 100 gratissnurr om du är bland de 100 bästa gissningarna
  • Få en lott till dragningen om €1000 den 27:e juli
  • Om du är med i tävlingen men inte uppnår topp 100 så kommer du att få ett tröstpris bestående av 3 freespins

Välkomstbonus

Ifall du tycker denna tävling låter intressant och du skulle vilja testa dina skickligheter på att tippa medeltemperatur så kommer du behöva vara medlem hos PAF. Just nu så erbjuder de alla sina nya medlemmar en välkomstbonus på upp till 500 freespins och 200 kr i extrapengar.

  • 500 freespins och 200 kr extra i kontanter på din första insättning hos PAF.

BESÖK PAF

Copyright 2019 ProgressivJackpot.com · RSS Feed · Log in

Observera att allt spel om pengar sker helt på egen risk. Spel kan vara beroendeframkallande. Vänligen spela ansvarsfullt.
enarmad bandit