Jackpottsommar hos Betsson

jackpott-sommar-betsson

Jackpottsommar klingar lika bra som allsång på skansen, sommarkrysset och Lotta på Liseberg. Det håller ni väl med om? Tänkte väl det. Skillnaden här är att du nu erbjuds att vinna riktigt grymma priser eller vad sägs om att vinna en iWatch eller varför inte en resecheck till ett värde av 25 000 kronor? Det låter väl grymt! Dessutom har du chansen att få 10 free spins varje dag. 

Få frisnurrar och vinn en resecheck hos Betsson

Att spela på jackpottslots är det mest ultimata du kan göra när du spelar videslots. Du har chansen att bli miljonär när du träffar jackpotten vilket är helt magiskt. Ett enda snurr behövs bara. I denna härliga kampanj är din uppgift att spela på klassiska Betsson spelautomater. För varje dag du spelar för en summa får du 10 free spins. Spelar du dessutom för mer pengar får du en lott till veckodragningen där du har chansen att vinna en Apple Watch. Utöver det har du och fyra andra spelare chansen att vinna resecheckar när ni träffar en jackpott. Fantastiskt! Allt du behöver gör är:

  • Anmäl dig på Betsson kampanjsida
  • Spela för 250 kronor eller mer varje dag på någon av Betssons klassiker för att få 10 free spins på veckans spel i mobilen
  • Spela för 500 kronor eller mer varje dag på någon av Betsson klassiker i mobilen får du en lott till veckodragningen av Apple Watch
  • Vinn en jackpott och ta en plats på leaderborden. De fem bästa spelarna vinner varsin resecheck.

Välkommen till Betsson

För att du ska kunna vara med i jackpottsommar behöver du vara medlem hos Betsson. För dig som inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir det. Som ny spelare hälsas du välkommen med en 200% bonus samt att du får 50 free spins när du gjort din första insättning.

  • 200% upp till 1 500 kronor i insättningsbonus
  • 50 free spins vid din första insättning på Mega Fortune Dreams

Besök Betsson

Copyright 2019 ProgressivJackpot.com · RSS Feed · Log in

Observera att allt spel om pengar sker helt på egen risk. Spel kan vara beroendeframkallande. Vänligen spela ansvarsfullt.
enarmad bandit