Semestermiljonen hos LeoVegas

LeoVegas ställer till med en superhärlig tävling med en gigantisk prispott på en miljon kronor. Hur galet är inte det! Under varje vecka kommer en ensam vinnare kamma hem 25 000 kronor samt att de hundra bästa spelarna kommer få ta del av schyssta kontantpriser. Dessutom kommer en vinnaren för hela kampanjen utses där en ensam vinnare tar hem hela 150 000 kronor! Kampanjen håller på ända fram till 22 augusti. Hänga på semestermiljonen och börja samla på lotter! 

Tävla med LeoVegas

Nu har du chansen att dryga ut semesterkassan. Kanske en resa utomlands lockar eller bygga det där poolen som du har tänkt på länge. I och med LeoVegas grymma kampanj semestermiljonen har du nu chansen att uppfylla dina önskningar. Det är superenkelt att vara med i tävlingen. Allt du behöver gör är att du spelar på antingen Twin Spin, Jack and the Beanstalk, Spinata Grande, Gonzo’s Quest eller Neon Staxx, där kommer du att få en lott för varje 10-krona som du spelar för. De hundra bästa spelarna som lyckas samla på sig flest lotter varje vecka kommer att få ta del av schyssta priser samt att den som har samlat på sig flest lotter vinner 25 000 kronor.

Den 24:de augusti kommer en lycklig vinnare att utses. Den som har samlat på sig flest lotter under hela kampanjen vinner 150 000 kronor och dessutom kommer de 100 bästa spelarna få schyssta kontantpriser. Om du gör en insättning för minst 300 kr under tävlingens gång att få 3 st free spins varje dag under en hel veckas tid framöver från och med när du gjorde insättningen.

Välkomstbonus hos LeoVegas

För att du ska kunna vara med i tävlingen måste du vara medlem hos LeoVegas. Om du inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir medlem så att du kan ta del av 1 miljon kronor. Alla nya spelare hälsas välkomna med ett grymt välkomstpaket där du kan få ända upp till 7000 kr gratis. Dessutom får du 20 free spins direkt vid registrering samt att du får 180 extra free spins vid din första insättning.

  • 20 free spins då du har skapat ditt konto
  • Första insättningen: 200% bonus upp till €50 och 180 free spins
  • Andra insättningen: 50% bonus upp till €150
  • Tredje insättningen: 50% bonus upp till €200
  • Fjärde insättningen: 25% bonus upp till €300

Till LeoVegas

Copyright 2019 ProgressivJackpot.com · RSS Feed · Log in

Observera att allt spel om pengar sker helt på egen risk. Spel kan vara beroendeframkallande. Vänligen spela ansvarsfullt.
enarmad bandit