Vinn drömsemestern i Karibien med SverigeKronan

lyxkryssning-karibien-sverigekornan

Vilket är ditt drömresmål? Karibien? Perfekt. Det är ett resmål som många svenskar drömmer om att få göra. Få uppleva det härliga stränderna med lutande palmer, kristallblått vatten med fantastiskt fiskar och dagar med underbart väder. Det är något som man verkligen kan kalla drömsemester och denna drömsemester kan bli verklighet med hjälp av SverigeKronan! Fram till den 30 augusti har du ett uppdrag och det är att samla så många lotter du bara kan för att kunna maximera dina chanser i lottdragningen! 

Vinn lyxresa till Karibien plus massor av coola Appleprylar

Fram till den 30:de augusti är ditt uppdrag att samla på sig så många lotter du bara kan för att maximera dina chanser att vinna en lyxkryssning i Karibien. I din resa ingår det flyg för två personer till Miami där ni kommer få ett hotell för två nätter, ni kommer få två biljetter till lyxkryssningen där ni kommer kryssa runt i Karibien under nio dagar, allt på båten kommer ingå, ni kommer få en lyxhytt med egenbalkong och sist men inte minst får du även €1000 i fickpengar. Dessutom kommer du ha chansen att vinna en iPad varje vecka i veckodragningen samt att bli den slutliga vinnaren av en iPad Mini 2, iMac eller iPhone 6.

Omsätt €20 på Spin Party för att få en lott

Omsätt €50 på Spin Party för att få en lott till veckodragningen där du kan vinna en iPad Mini

De tre spelarna som samlar på sig felst Win Spins vinner en varsin iPhone 6, iPad Mini 2 eller en iMac

Välkomstbonus hos SverigeKronan

För att du ska kunna vara med i tävlingen måste du vara registrerad medlem. För dig som inte är registerad medlem är verkligen på tiden att du blir det. Alla nya medlemmar hälsas varmt välkomna med en mycket generös välkomstbonus.

  • 60 free spins vid registrering utan insättningskrav
  • 100% upp till 5 000 kr i insättningsbonus
  • 100 free spins vid din första insättning på minimum 200 kronor

Till SverigeKronan

Copyright 2019 ProgressivJackpot.com · RSS Feed · Log in

Observera att allt spel om pengar sker helt på egen risk. Spel kan vara beroendeframkallande. Vänligen spela ansvarsfullt.
enarmad bandit