Vinn exklusiva elektronikprylar hos BetHard

Hot-as-hades-exklusiva-elektronikprylar

Nu erbjuds du chansen att vinna riktigt schyssta teknikprylar hos BetHard. Fram till den  andra augusti håller BetHard i en supergrym tävling tillsammans med spelutvecklaren Microgaming där det ska lottas ut exklusiva elektronikprylar. Vad sägs om att få en ny 55 tums TV, MacBook Air, iPad 3 mini, iPhone 6 och andra coola teknikprylar. 

Tävla med BetHard

Lottdragningar är det som är mest “rättvist” när det kommer till casino tävlingar. Och det är av den enkla anledningen att då har alla spelar lika stor chans att vinna istället för att tävlingen skall avgöras på hur mycket eller lite man satsar. Det är därför vi tycker den är tävlingen är alldeles fantastik. Det du behöver göra för att ha chansen att vinna i denna tävling är att spela på den nylanserade spelautomaten Hot as Hades. För varje 480 kronor satsad på Hot of Hades får du en lott till lottdragningen. Ju fler lotter du har ju större chans har du. Kort och gott samla på dig så många  lotter som möjligt fram till den andra augusti så att det blir du som får ro hem nya schyssta teknikprylar!

Det du kan vinna är:  

1:a pris:
55tums TV
Macbook Air
Ipad 3 mini
Iphone 6
Mini Blue tooth-högtalare

2:a pris:
Macbook Air
Ipad 3 mini
Iphone 6
Mini Blue tooth-högtalare

3:e pris:
Iphone 6
Mini Blue tooth-högtalare

4:e pris:
Iphone 6

5:e pris:
Mini Blue tooth-högtalare

Välkomstbonus hos BetHard

För att du ska kunna vara med i tävlingen måste du vara medlem hos BetHard. Om du inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir det. Alla nya medlemmar hälsas varmt välkomna med en riktigt generös insättningsbonus där du kan få ända upp till 5000 kr helt gratis samt att du får 80 free spins direkt vid registrering utan insättningskrav.

  • 80 free spins utan insättningskrav på spelautomaten Starburst
  • 100% upp till €500

Till BetHard

Copyright 2019 ProgressivJackpot.com · RSS Feed · Log in

Observera att allt spel om pengar sker helt på egen risk. Spel kan vara beroendeframkallande. Vänligen spela ansvarsfullt.
enarmad bandit