Vinn resa till Indonesien hos LeoVegas

Leo drog den 24:e augusti igång en ny kampanj där man kan vinna en resa till den Indonesiska ö-gruppen Bali för två personer. Kampanjen håller på ända fram tills 10:e september och är extremt enkel att gå med i! Läs vidare om du vill veta hur.

Hur du går med

I kampanjen så kommer du att kunna vinna en resa till Bali för två personer eller eventuellt €5000 om du väljer att ta pengarna istället för resan. Det är väldigt enkelt att vara med i lotteriet, det enda som du egentligen behöver göra är att sätta in och spela för €10 någon gång mellan 24:e augusti och 10:e september. Men om du vill öka dina chanser att vinna så kan du sätta in och spela för mer pengar, det finns ingen gräns hur många lotter som du kan samla på dig.

  • Sätt in och spela för minst €10
  • Öka dina chanser genom att sätta in och spela för mer pengar, ingen övre gräns på hur många lotter man kan samla på sig
  • Utlottningen sker 11:e september

Välkomsterbjudande

Hos LeoVegas så får alla deras nya medlemmar ett riktigt härligt välkomstpaket som tack för att de väljer just Leo. I paketet så kommer du först och främst att få 20 freespins när du har registrerat dig, sedan så följer det 4 bonusar som du får ta del av då du gör din fyra första insättningar. Bonusstrukturen:

  1. 200% insättningsbonus upp till €50 + 180 freespins
  2. 50% insättningsbonus upp till €150
  3. 50% insättningsbonus upp till €200
  4. 25% insättningsbonus upp till €300

Besök LeoVegas

Copyright 2020 ProgressivJackpot.com · RSS Feed · Log in

Observera att allt spel om pengar sker helt på egen risk. Spel kan vara beroendeframkallande. Vänligen spela ansvarsfullt.
enarmad bandit